Yeşil Kivi

YAMAN ETKİNLİKLER-MAYALILAR

Mayali

Yaman Etkinliklerin bu ayki ev sahibesi Yeşilkivi. Sevgili Ayşe etkinliği başlattığında ve ben aralık ayı ev sahibesi olduğumda epey bir zaman olduğunu düşünmekle hata etmişim çünkü zaman su gibi akıp geçti. Etkinlik konusu ile ilgili tarif bulmakta zorlanılacağını zannetmiyorum zira mayalılar zaten vazgeçemediğimiz yiyeceklerden. Yaptığınız mayalı poğaça, çörek, kek, börek, tatlı ve benim aklıma gelmeyen, ya da kimselerin bilmediği size özel tarifleri bizlerle paylaşırsanız çok güzel bir arşiv oluşturacağımız düşünüyorum. Sadece tarifleri değil gerekli tüm püf noktaları arşive ayrı bir güzellik katacaktır.

Etkinliğe göndermek istediğiniz tarifinizi yesilkivi@gmail.com adresine, 15 ocak tarihine kadar, adınızı, tarifin resmini ve tarifi yayınladığınız linki  yazarak yollayabilirsiniz. Blog sahibi değilseniz isim,  tarif ve tarifin resmi yeterli olacaktır. Olası karışıklıkları önlemek adına mailinize geri döneceğim, benden teyit mesajı almassanız lütfen uyarın.

Bannerımızı hazırlayan  sevgili Ganne‘ye çok teşekkür ediyorum. Ve sevgili Ayşe, bu güzel etkinliğin annesi, sana da çok teşekkürler.

Bol katılımlı ve güzel bir etkinlik olmasını diliyorum…

Exit mobile version